Vigtigste / Håndled

Forum: Intercostal Neuralgia Treatment

Hvordan behandles intercostal neuralgi i hjemmet? Hvad skal man tage med smerte? Hvilke piller og salver at bruge? Vil folkedskaber hjælpe med at slippe af med smerte?
Læs anmeldelserne nedenfor.

Læs mere om intercostal neuralgi i artiklen: "Intercostal neuralgi: årsager, symptomer, behandling"

Forum: Behandling af interkostale neuralgier отзывы: 23

Som det siger siger, "i krig er alle midler gode." Traditionelle metoder til behandling af neuralgier indtager også et vigtigt skridt. Men jeg beder dig om ikke at glemme, at betændelse i nerveen, hvad enten det er ansigtsgeneral eller mellemgående, er en sygdom, som kan få yderst alvorlige konsekvenser.
Jeg anbefaler ikke at afskaffe medicinske metoder til behandling af intercostal neuralgi: et kursus af antiinflammatoriske lægemidler vil for det første afhjælpe smerte, og for det andet stoppe den inflammatoriske proces.
Et besøg hos lægen skal ikke udsættes: i det mindste er det nødvendigt at foretage en undersøgelse for at afklare diagnosen, undertiden tages der alvorlige sygdomme for neuralgi.

Der kan ikke være tale om nogen folkemekanismer for interkostale neuralgier, medmindre lægen har rådgivet dem til dig. Selvfølgelig skal vi først og fremmest vende os til en specialist, til at udføre undersøgelser - patienter kommer til mig gennem en meget forsømt tilstand og forsøger at blive behandlet alene. Dette er vores menneskers mentalitet. Og når det kommer til brug af NSAID'er, er folk endnu mere villige til at udholde smerte, men de behandles ikke og må ikke tage stoffer. Og det er forgæves, fordi den korrekt ordinerede behandling ikke vil føre til udvikling af komplikationer, hvilke patienter normalt er bange for, når de tager ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler.

I flere år lider hun af interkostale neuralgier til venstre, hjalp mig med afkogning af immortelle (lilla) indeni.

Forværrer ikke situationen, ingen er endnu død af denne sygdom. Folkemæssige retsmidler giver i mine personlige erfaringer ikke væsentlige forbedringer. Det er godt, at du nævnte om NSAID'er. Anvendelsen af ​​antiinflammatoriske lægemidler har en udpræget terapeutisk virkning, som ikke kan opnås ved hjemmedekoktion og tinkturer, tilgivelse.

I behandlingen af ​​interkostal neuralgi, anbefaler jeg også, at du forlænger behandlingen med neuromultivitis, den mest effektive brug af lægemidlet neurodiclovit (som refererer til NSAID-lægemidlet, som allerede er nævnt ovenfor). En sådan ordning gør det muligt at forlænge fritagelsesperioden så meget som muligt.

Velkommen! Mange tak for opskrifterne, jeg gnider min mor med MENOVAZIN, i dag er den femte dag, smerten er næsten gået på mine ben og ryg.

På grund af allergier har jeg længe søgt et ikke-lægemiddel. Fundet elektrostimulator. Til forebyggelse kører jeg enheden elektroder over fugtig hud i det område, hvor der var smerter, 10-15 minutter om dagen, 2-3 dage om måneden. Smerter vender ikke tilbage.

Hvad tid til at drikke neurodiclovit? Jeg drak i 5 dage, den skarpe smerte til venstre gik, efter et stykke tid gør det ondt igen, men ikke så meget. Er det nødvendigt at fortsætte med at drikke neurodyscitis og hvornår man drikker neuromusculitis, fordi der er kompositioner derimod. Gå til lægen er ubrugelig. Svar venligst!

For første gang syntes symptomer på interkostale neuralgier til højre i januar 2016. Jeg led i 2 dage, gik til terapeuten. Der blev ikke foretaget nogen diagnose. Er skrevet ud af tryk, vanddrivende. Angrebet blev gentaget i en måned. Smerten er forfærdelig. Hun tolererede 18 timer. Hun tog (som anbefalet af terapeuten), validol efter 2 timer - Nise gennem 4-nitroglycerin, og så kunne ikke stå det - kaldte en ambulance. Ankom lige igennem 1 time. 40 min Og takket være den unge læge, diagnosticerede han mig. Og han forklarede alt. En læge med erfaring i mere end 45 år er intet. Hvorfor sådanne eksperter. Og vi i klinikken alle sådan. Kun medlidenhed er brugt på dem.

Men de skrev, at det er umuligt at varme, fordi hævelsen stiger? Hvad skal man tro på?

Jeg forsøger at behandle neuralgi i officiel medicin for den anden måned. Men angrebene gentages hele tiden. Sommeren er varm, og jeg ligger med varmt vandflasker, jeg kan ikke gå udenfor, da en svag brise om aftenen forårsager et andet smertefuldt angreb og endda en temperaturstigning til 38 grader. Jeg er træt af sygdommen, hvor jeg tabte 4 kg af vægt. Jeg sover om natten dårligt, praktisk talt sidder, da liggende det gør ondt i søvn.

Jeg bliver behandlet til interkostale neuralgier til højre i 2 år, så slip derefter, så begynder at såre igen. Jeg vil gerne spørge: Er der nogen effektiv behandling for denne svøbe? Jeg er 58 år gammel. men jeg har lyst til et gammelt vrag. Hjælp, fortæl mig.

Neuralgi har plaget allerede 10 år i efteråret. Men Middelhavet hjalp til med at undgå denne ulykke, vandet er meget saltere end i Sortehavet, og solen er generelt opvarmet som den mursten.

Allerede flere gange var der angreb, jeg smør menovazinom, jeg drikker medokalm. Skarpe smerter passerer, men de værende fortsætter, rådgive hvad der skal gøres?

Tak for info. Jeg synes også at have neuralgi, men i grunden min ryg gør ondt... Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre mere, jeg har ikke en lægebesøg.

God til neuralgia gnidning og komprimering - varme er nødvendig. Det vigtigste - tør varme og sengeluft. Salver og geler: fastum, fastmgel, dolobene, dip Relief. Også lfk og fysio procedurer. Men ikke at undvære medicin. Tag voltaren, diclofenac, moval 1-2 tabletter 2 gange om dagen. Du kan købe en særlig patch til neuralgi. At lindre spasme - mydocalm, baclofen, baclosan - 1 tablet 2-3 gange om dagen.

du skal bare gå gennem fysioterapi og smøre nisegel og undgå altid hypotermi, for eksempel sveder du på arbejde - du skal straks skifte tøj og tørre sved på et varmt sted.

Drikke varmt vand og tænk ikke på smerten, smerten i sig selv vil gå væk.

Korrekt sige, det er ubrugeligt at gå til klinikken. Hun tog en nonsteroidal anti-inflammatorisk drug aertal, 1/2 carbamazepin, prikket medocalm. Hvis der er et hus Dorsenval, kan du gøre proceduren i flere dage. Til neuralgi, tag smertestillende midler: baralgin, sedalgin, dexalgin osv.

Lægen plukket mig et godt nonsteroidalt antiinflammatorisk stof med en sparsom dosis af diclofenac - kaldet neurodiclovitis. Det kommer med vitamin B med sammensætningen, hvilket forbedrer den anti-inflammatoriske og analgetiske virkning. Så hans dage 10. Meget anstændigt stof. Han trak mig til mine fødder. Leveres fra akut og ubehagelig smerte. Desuden tog hun kurset: B-vitamin beriget - Neuromultivitis. Det føder ulige væv og fremragende tilbagefald forebyggelse.

Der var alvorlige smerter, hjulpet elektroforese på det berørte område.

Symptomer på neuralgi kan forveksles med symptomer på hjertesygdomme såvel som hjerteanfald, renal kolik, cholecystitis, angina, pleurisy. Husk: Smerter i hjertet passerer om 5-10 minutter efter at have taget nitroglycerin. Du skal lave en røntgen og MR.

Sådanne folkemekanismer er effektive:
Komprimere med honning.
Vi har brug for honning med tyggegummi, der sælges på apotek eller i bi-produkter. Før du går i seng, gør honning en god massage af det ømme sted, så huden bliver rød. Uden vask, hold cellofan, wrap og gå i seng. Om morgenen går alt.
Bulletin af sunde livsstil 2006 № 3, 8. 2007 № 11, 26.

Bland 2-3 hætteglas med 5% jod med citronsaft 1: 1. Træk om nødvendigt i rygsøjlen eller på ribbenene. Smerterne går væk.
Bulletin of a healthy lifestyle 2005 №24, 26.

En simpel folkemetode: Når intercostal neuralgi hjælper tinktur af friske blomster af kartofler. Når hovedparten af ​​kartoflerne blomstrer, skal du tjekke denne dag, tælle 6 dage fra den, og på syvende dag samle kartoflerne og tampe literens krukke med dem til randen. Alle blomster er egnede. Hæld en krukke blomster med vodka eller medicinsk alkohol i henhold til teknologien: Hæld lidt - ryst krukken, så luften går ud, så tre gange. Luk krukken med et låg og sæt et mørkt køligt sted i 20-25 dage. Klar tinktur at gnide under armen.
Bulletin of a healthy lifestyle 2004 №8, 10.

Intercostal neuralgi. Hvem havde det? Hvad blev behandlet?

Generelt greb - Mama græd ikke. På mandag greb jeg det, gik til lægen, lavede en diagnose og sagde at smøre astma med astma type ((jeg drak NICE i de første 2-3 dage, fordi jeg ikke kunne lyve eller gå. Nu er jeg lidt bedre, men det er ikke forbi. Jeg drikker allerede, fordi der sandsynligvis er en graviditet (en uge eller to) (forsøger at tage graviditet i mere end seks måneder).
Generelt hvem havde? Hvornår gik det? Hvad blev behandlet?

Min mand blev hjulpet af massage og vridning, selv om det gjorde ondt i flere dage, så han ikke engang kunne hoste.

det er det samme med mig. Jeg kan ikke tage en dyb indånding (og så begyndte alting og hosten startede! Det forekommer mig, at jeg ikke havde sådanne smerter under fødslen, som de første 3 dage med neuralgi.
Fjender vil ikke ønske.

Og hvordan er det manifesteret? Jeg har her et par gange i hvirvlen, en skarp smerte var kedelig, det føles som at bekymre sig igen og giver derefter en som en spatel, i 10 minutter går det ikke i stykker, når du svelger eller indånder smerter i hvirvlen, under nakken. En bekendt sagde, at hun havde sådan en ting, at nerveren var klæbet. Så gør det ikke altid ondt ??

Ja, det er det. Det sker bare nogle gange med angreb, og i nogle tilfælde lider smerten ikke i 2-3 dage i det hele taget! Så lod jeg det gå (ikke helt) og igen med en ny kraft ((

+ bare målt temperaturen - +38.2. Drikke paracetamol.

Jeg læser på internettet, at det er godt at tage vitaminer fra gruppe B. Jeg vil gå til at drikke, fordi de er også nyttige under graviditeten.
Generelt forbyder piger, Gud.

Jeg havde det sådan. Jeg går i seng. Følelsen af ​​at en betonplade trykkes ned ovenfra, jeg ikke kan bevæge mig, smerten er kedelig, jeg har ingen styrke til at rulle over. Når det er i stående stilling, er det umuligt at bøje, som om der er blå mærker på vævene mellem ribbenene.

Er klart. Jeg synes også, kun her, under nakke i hvirvlen, men jeg kan bøje. Og hvordan fik du diagnosen? Skulede du noget?

neurologi eller kighoste? Terapeuten satte neurologien, og hun forstod selv, at når man hostede, gned vævet mellem ribbenene, og du får det.

Nevrolgiyu. Whooping hoste er allerede gået... Jeg er sådan en alarmist jeg skyder for et stykke tid, jeg tænker allerede på mig selv... Så jeg gik til gynækologen, lad mig tænke, at jeg kommer forbi, og jeg vil lave fluorografi. Jeg spurgte min tante, hun arbejder for mig i klinikken, kommer ind for resultaterne. Jeg bliver fortalt, at ægteskabet blev fortalt at komme til at omlægge. De tændte filmen.. Vores læger er et særskilt emne. Så jeg specificerer til hvem der skal gå og hvordan de bestemmer.

Hvordan kan jeg hjælpe med intercostal neuralgi i hjemmet?

Jeg rapporterer om mine eventyr i den sidste halv måned. Jeg besøgte en terapeut, en pulmonolog og en neurolog. Passerede generelle blod- og urintest. Blod for sukker. Lavet flurografi. Alt er normalt. Ingen ser nogen patologier. En neurolog diagnosticerede noget som dorsokalgiya thoracic. Nogle cervikal kyphos og ustabilitet i nakkes hvirvler blev anbragt på røntgenstråler. Men alle forsøg på at finde mine smertepunkter langs ribbenene og rygsøjlen blev kronet med fiasko. Der er ingen smerter, når de presses. Vi skrev ud injektioner af milgamma og movalis + motionsterapi. Jeg har allerede lavet halvdelen af ​​injektionerne.. Jeg går til motionsterapi. Ikke desto mindre var der i dag igen akutte brystsmerter til venstre, selvom det var kortere (op til 10 minutter). Jeg gik til kirurgen.. han kiggede på mit bryst.. eller rettere sagt "brystkirtlen".. men han fandt heller ingen patologier.

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre næste og hvor jeg skal hen. Jeg besluttede at gøre selvmedicinering. Købt valerian root.. brygget. Jeg vil drikke.

Intercostal Neuralgia Behandling Anmeldelser

Besked Tettigona »Tue Sep 20, 2005 00:36

På fredagen var hosten væk, men leverområdet var forfærdeligt smertefuldt.
På mandag kom jeg endelig til hospitalet.
I klinikken blev jeg helt fejlagtigt sendt (mere præcist begyndte de at kræve penge). Og hvor skal man klage til klinikken?

Vi besluttede at bestå test på hospitalet (på råd fra Bube).
Det viser sig, at det kun er, at vi ikke er i stand til at bestå analyser fra bay-junk (ikke tilladt). Men du kan privat konsultere med en specialist, og hvis han udpeger, så donere test.
Vi besluttede at gå til kirurgen (siden da var jeg meget syg i leverområdet - alt andet syntes trivielt). Han kiggede på mig, spurgte mig.
Hans diagnose: intercostal neuralgi. Mulige årsager: Koldt (var), hoste, traume (et barn på 10 kg, der elsker at køre rundt om mor og for nylig brød en ribbe til en kat, kunne godt have gjort med mor kaku). Temperatur på grund af neuralgi.
Behandling: Ingen vægtløftning, ekstra ribben, diclofenac i stearinlys 1 gang om dagen (5 dage) og topisk salve 3 gange om dagen (10 dage).

2 timer efter ansøgningen følte jeg mig som en mand (URA.)
Kun hvad skal man gøre med GW?
I håndbogen står det skrevet med HB nr. Nej.
Udgang på sløret vil ikke.
I løbet af dagen kan jeg ikke fodre - ikke noget problem, men om natten hvad skal jeg lave?
Om eftermiddagen var computeren desværre en buggy. så kunne ikke spørge før. Og turde ikke at fodre.
Far lagde barnet efter 1,5 timers kontinuerlig ora
Drikke en drink eller en pacifier med en blanding blev opfattet af barnet som en personlig fornærmelse.
Nu er jeg bange for at gå i seng, fordi de sover på sofaen sammen og barnet vil nok klatre for at kræve hans del
Hvad skal man gøre Hvor meget er dette stof afledt af blodet?
Er det muligt at anvende det om morgenen og fodre det om aftenen og / eller om natten?

Meddelelse fra Julia-SPb »Tue Sep 20, 2005 07:01

Besked moder Julia »Tue Sep 20, 2005 07:20

Message bube »Tue Sep 20, 2005 09:27

Emne: Interkostale Neuralgi. Hvad er det akut at fjerne smerten?

Tema muligheder

Interkostale neuralgi. Hvad er det akut at fjerne smerten?

Brug for hjælp til BM symptomer:
- hjertesmerter
- åndedrætsbesvær
- ikke rettet op, men ikke bøje, accepterer generelt ikke menneskets udseende
- rygsmerter

Hun rustled over Yandex, og endelig konkluderede, at det var en klemning af den intercostale nerve.
Feel, for at bekræfte - fundet det punkt, hvor smerten er lokaliseret.

Men - hvad skal man gøre? Sådan fjerner du denne smerte indtil i morgen. Først ikke at byde på
Lægen vil, men i morgen.

Vores ved alt - hvem havde intercostal neuralgi?

i hvor lang tid slipper denne crap gå, hvis du handler stille? ((((((((

hverken lyve eller stå eller ligge ned overhovedet er umuligt.
i går så greb der kom op med nødbanden på siden af ​​vejen (uden for byen), faldt lige ud af bilen og faldt på græsset, krøllede op, troede jeg ville dø (((
tre punkter vekselvis beat-shoot - i venstre kraveben i øverste del af venstre skulderblad og i hjertet. det er smertefuldt at trække vejret, ikke at trække vejret, heller ikke at gygge, heller ikke at spotte, eller for at sige højt ikke Mongu - det skyder straks ((
hjertet er ude - ambulancen var i går - de lavede et kardiogram, de så alle sammen, de sagde, at det ikke var nervøst, hjertet er normalt, at dette er typisk interkostal neuralgi, de siger, at jeg vil leve lykkeligt nogensinde efter (kun hvorfor.) blæste kroppen kvæmmede voldsomt med antibiotika og ondt i halsen (rejste med et åbent vindue efter at have dræbt immunitet (((
før det, ondt i halsen + infektion = 3 for t * 39-40, så en uge næsten immobil fra svaghed med t * 35,0-35,5. tabt ti kilo.

Kort sagt, hvem der havde det, hvor meget er der stadig at lide, når det går i tilbagegang? ((

Venner, tak alle for din støtte, i dag er allerede fie * 3 meget lettere. I går var jeg endelig i stand til at vride og til sidst anvender dette forbandede stearinlys "Diflucan" + Mamma opvarmede et særligt havsalt i den gamle sok for at opvarme det ømme sted (hun opvarmer sædvanligvis sin trigeminal) - og som følge heraf kunne jeg efter en time flytte mig normalt i min seng og for første gang siden torsdag sov jeg fredeligt mindst på min side bortset fra at på venstre side er stadig kompliceret).
Tilsyneladende virkelig effektive ting. resten (nurofen, forskellige salver) hjalp ikke, eller virkningen var rent psykologisk og kort.

Nu vil jeg straks sætte mig på mine fødder, måske skal blod fra næsen gå til byen i en time eller to, jeg håber, at det ikke bliver værre.

Dette er ikke en diagnose. Denne læge underskrev sin egen inkompetence.

Vi skal undersøges. Har brug for at se en læge.

Vodka, peber, vitamin C, noget for at øge immuniteten, vitaminerne A og B, varme det ømme sted og drikke anæstetika - nurofen eller ketoner

Intercostal Neuralgia Behandling Anmeldelser

Så her er handlen. Jeg havde været syg med bronkitis, var allerede blevet fuldstændig behandlet, efter et par dage var der en skarp smerte mellem ribbenene til højre under brystet. En halvpalmformet plot gør ondt, når jeg presser der, indånder dybt, hoster, griner. I løbet af dagen er intet andet, men i 10 dage er det meget svært at sove, ikke lyve på din højre side - det gør ondt og en skarp smerte med hver bevægelse liggende.
På internettet for symptomerne læser, at dette er intercostal neuralgi. I anledning af behandling skrives de for at holde varme og smøre med gel.

Jeg spekulerer nu på, hvor lang tid det kan tage? Alligevel er der 10 dage gået, og det bliver ikke lettere. Måske vil noget andet rådgive.

Ja, antibiotika mistænkte lungebetændelse, men de tog et billede og sagde, at der ikke var nogen betændelse, kun gamle pleural vedhæftninger blev efter en uges behandling hørt. bestod testen sagde stor, og et par dage efter det og snoet.

Hvad er pleurisy?

Så hvad var det, muskulært, sandsynligvis og ikke noget indre organ?

Så hvad var det, muskulært, sandsynligvis og ikke noget indre organ?

Klinikken fundet - intercostal neuralgi. Jeg blev straks fortalt - "Jeg sov i en ubehagelig stilling? Jeg antager, at jeg stadig var i et udkast."

Jeg malede ikke finalgonen, jeg glemte navnet, men alt gik meget hurtigt. Gå til klinikken! Foruden gelen fik jeg at vide at drikke gruppe B-vitaminer. Generelt blev det udledt som pleje. Du kan være mere rådgivet.

Generelt vil jeg fortælle dig, hvad min historie er forbi, jeg gik til en læge, hun følte mig - hun sagde ikke noget nyt, bortset fra at hun ikke havde neuralgi, foreskrevne vitaminer og fortsatte med at smøre med geler. En anden uge gik, smerten var ikke noget, der ikke gik væk, men blev endnu stærkere. Generelt, på den 4. uge i Mucha (jeg fik ikke nok til at trække vejret ind) besluttede jeg at gå til massøren.

Det viste sig, at mellem min hvirvler var en nerve tæt fastspændt - 5 minutter - og hun løsladte ham, jeg følte mig straks bedre, tog Olfen for betændelse i et par dage, 2 dage gik og jeg glemte, at noget var ondt i mig.

Generelt har den første læge tsu ikke nogen ord, uanset hvor meget jeg stadig vil flytte gelerne. Massøreren sagde, at nerven var presset meget tæt og var selv i chok, at jeg ikke blev afladet smertelindrende smertelindring. Sådan er sagerne.

Brugere der læser dette forum: Yandex og gæster: 4

Sibmama - om familie, graviditet og børn

Interkostale neuralgi

Post Klementina »fre 06 november 2009 14:50

Jeg er 21 år gammel, anden eller endda tredje gang allerede et angreb. Selvom i forhold til sidste gang var de tidligere små, ubekymrede blomster.
Generelt ringede jeg til rådgivende læge via telefon. Han sagde, mens han drikker smertestillende og til lægen. Og jeg er ude af smerte og glemte at klarlægge for hvad? Til en neurolog (og et dumt spørgsmål: Er en neurolog og en neuropatolog det samme?)?
Og hvordan vil en neurolog finde ud af årsagerne? Røntgenstråler?

Jeg har sådan et problem: Jeg har ikke tid til at gå på hospitalet (Neurologen arbejder også meget ubehageligt på vores bopæl og røntgen også. Jeg troede måske, at der er betalt. Måske er der en mere polyteral modtagelse. Hvor rådgiver du røntgen? et andet sted at lave?
Jeg vil ærligt vente i 3,5 måneder - jeg vil have en gratis tidsplan der og gå til eksamen. Men alle siger, at det er kedeligt så hurtigt som muligt, og anfaldene kan gå ind i kroniske. Og det vil være meget svært at helbrede.

Og et andet spørgsmål: Del historier om intercostal neuralgi?

Meddelelsen N @ tik »Tue Nov 10, 2009 12:04

Post Klementina »Mandag 16. November 2009 16:12

Og hvad er en blokade?

Jeg nåede ikke engang lægen. Jeg tilmeldte en neurolog for et gebyr, og så ringede de mig tilbage, bad om tid til at flytte - og jeg kunne ikke længere. Jeg kan stadig huske inogl når jeg læner eller vender mig.

Om: intercostal neuralgi

Tema muligheder

intercostal neuralgi

er det generelt behandlet? eller er hun som en IRR?
i ungdommen, tænkte - hjertet, som pricks på venstre side, længe kontrolleret. diagnose af neuralgi.

Det gør normalt ikke lang tid, du trækker vejret langsomt, og du glemmer alt.

men i aftes, som greb, så indtil morgenen og plaget.
og jeg kunne ikke lide det meget
Hvordan bor du med dette?

Jeg har regelmæssig massage en gang om ugen. Det var tilsyneladende ikke nok. i lang tid gjorde det ikke. selvom planlægger i år.

og strækker hvad? tilbage, sider? Jeg gjorde dybest set mine ben før. nu gør jeg slet ingenting.

Jeg har ribben på plads.
bare nogle gange knaster de nerveenderne.
selv om det er helt muligt, at jeg havde et somatisk angreb. der er grunde.

Hvilken gymnastik?

Så - ikke på plads. Ribben - et mobilsystem der reagerer på både fysisk og mental tilstand.

Gymnastik, som jeg sagde tusind gange, skulle vælges individuelt. Den eneste sikre øvelse for alle, som jeg ved, er at sidde i en stol med lige ryg, arme ned og trække ned skuldre med al din styrke. Og fortsæt med at gøre det i et øjeblik. Så er indsatsen langsomt nulstillet. Gentag flere gange.

Intercostal Neuralgia patient anmeldelser

Neuralgi af en anden type: hvordan man behandler det

I mange år forsøger at helbrede leddene?

Lederen af ​​instituttet for fælles behandling: "Du bliver overrasket over, hvor nemt det er at helbrede leddene ved at tage 147 rubler om dagen hver dag.

Neuralgi er en sygdom som følge af kompression eller irritation af nerve (proces). De hyppigste typer af sygdomme er: intercostal, trigeminal og sciatic nerve. Lægen kan bestemme forekomsten af ​​et problem ved symptomer såvel som ved hjælp af magnetiske og computerdiagnostiske metoder.

  • Hvad er det, og hvorfor opstår det?
  • Neuralgi i trigeminusnerven
    • Symptomer på sygdommen og dens årsager
    • Terapi af trigeminale neuralgi
  • Neuralgia af nervepine nerven
    • Symptomer på neuralgier i den occipitale nerve
  • Interkostale neuralgi: årsager og tegn
    • Hvordan behandles intercostal neuralgi?
    • Hvordan behandles sciatic nerve neuralgi?
  • Neuralgiforebyggelse

Hvis der opdages neuralgi, hvordan man behandler sygdommen? Det handler om det og vil blive diskuteret yderligere. Detaljeret terapi af sygdommen blev beskrevet i det antikke Grækenland, og i dag har tilgangen ændret sig meget.

Hvad er det, og hvorfor opstår det?

Neuralgi - en akut smertefølelse langs nerveprocessen. Det er dannet i de områder af kroppen, hvor nerveren passerer gennem en smal kanal af knoglen og er let presset der ved omgivende stof.

Til behandling af ledd anvendes vores læsere med succes Artrade. Ser vi på dette værktøjs popularitet, har vi besluttet at tilbyde det til din opmærksomhed.
Læs mere her...

Denne sygdom skal adskilles fra neuritis, som er en betændt nerve. I denne situation udover smerte er der problemer med hudfølsomhed og muskelbevægelser.

For at præcisere årsagen til sygdommen ordinerer lægerne yderligere typer af undersøgelser:

  1. CT og NMR (nuklear magnetisk resonans) - de afslører årsagerne til trigeminal, occipital og sciatic nerve neuralgi.
  2. Spine røntgen - detekterer sygdomme i hvirvler og skiver i brystkassen, cervikale og lumbosakrale områder.
  3. Da årsagerne til og symptomerne på udviklingen af ​​problemet varierer afhængigt af den berørte nerve, overvejer vi hvert enkelt tilfælde hver for sig.

Neuralgi i trigeminusnerven

Med udviklingen af ​​problemet kan trigeminusnerven let presses af vævene, da det forlader kranialhulen gennem en smal åbning.

Hovedårsager til trigeminal neuralgi:

  1. Artery aneurisme i kranieregionen.
  2. Forkert placering af skibene i hjernen, komprimering af nerven, når den går ud gennem knoglekanalen.
  3. Kronisk infektion i ansigtet. Ofte opstår symptomer, når en tand fjernes.
  4. Hypotermi i ansigtet.
  5. Hjernesvulst
  6. Multipel sklerose.
  7. Patologi af blodcirkulationen i hjerneskibene.

Symptomer på sygdommen og dens årsager

Trigeminusnerven er nødvendig for at sikre følsomheden af ​​ansigtets hud. Som regel forekommer neuralgi hos mennesker ældre end fyrre år og hos kvinder. Sygdommen er i stand til at manifestere pludselig med akut smerte i ansigtet såvel som kortsigtede "skyde" smerter, der går uafhængigt af hinanden.

Et angreb af smerte af skarp karakter kaldes et trigeminalt angreb. Det begynder, når punkterne på ansigtet er irriteret, når du vasker, børster tænder, tygger mad. Om natten er anfald næsten aldrig forekommet. Angrebet kan vare i et par minutter. Smerten er hovedsageligt manifesteret på højre side. Under et trigeminalt angreb kan ansigtets hud blive følelsesløshed.

Terapi af trigeminale neuralgi

Effektiv bortskaffelse af sygdommen udføres af lægemidler i form af injektioner og tabletter:

  1. Carbamazepin bruges som bedøvelse. Dosis bestemmes af lægen baseret på patientens vidnesbyrd.
  2. Lindre muskelspasmer og smerte kan baclofen.
  3. Amitriptylin er et glimrende antidepressiv middel, der lindrer også et angreb af alvorlig smerte.

Hvis medicinterapi ikke har haft den ønskede effekt, læger lægger til kirurgisk indgreb. Flere grundlæggende teknikker er kendt:

  • Perkutan procedure - udføres under polykliniske tilstande under lokalbedøvelse. Dens princip er den delvise ødelæggelse af nerven ved hjælp af radiobølger, mekanisk eller glycerol. Efter det er følsomheden af ​​nogle områder af huden på ansigtet undertiden tabt.
  • Gamma- "kniv" bruges til behandling af neuralgi og afholdes i klinikker. Behandlingsprincippet er delvis ødelæggelse af trigeminusnerven ved ioniserende strålingsbjælker. At behandle en sygdom på denne måde er at lette smerten eller slippe af med det helt.
  • Mikrovaskulær dekompression udpeges, når årsagen til sygdommen er den unormale placering af arterierne i skedelområdet. Sessionen udføres under generel anæstesi. Efter at have åbnet kraniet mellem nerve og skibe i nærheden, læg pakningen.

Neuralgia af nervepine nerven

Denne type nerve forlader rygmarven og øger følsomheden af ​​huden i ryggen af ​​nakke, nakke og bag auriklerne.

Årsagerne til nervepine i neuralgierne kaldes:

  • cervikal vertebral skade;
  • osteochondrose, komprimering af nerverne i ødelæggelsen af ​​intervertebral brusk;
  • cervikale hvirveldyr tumorer;
  • hypothermia nakke og hals;
  • gigt.

Symptomer på neuralgier i den occipitale nerve

  1. Et smertefuldt angreb dannes pludselig og efter en lille irritation af nervepine.
  2. En stærk "rygsmerter" forekommer i ryggen af ​​nakke, nakke, ører. Sommetider giver han øjnene.
  3. Principper for behandling af nervepine i nervehinden
  4. Det er kun muligt at behandle sygdommen først efter årsagen og styrken af ​​smertefølelsen er bestemt.
  5. Når udviklingen af ​​sygdommen opstår med hypotermi i hoved og nakke, og smerten er mild og moderat, ordinerer lægerne NSAIDs.
  6. En fremragende effekt kan være varmen, der påføres nakke og nakke, samt en blid massage af overbelastede muskler og akupunktur.
  7. I tilfælde af ubærelig smerte er antiepileptika og antidepressiva ordineret til patienten.
  8. Nerve blokade eliminerer og reducerer smerte. Et par minutter efter injektionen af ​​bedøvelsesopløsningen forsvinder smerten. Hvis efter lidt tid smerten vender tilbage, skal blokaden gentages igen.

Når smerten i nakken ikke passerer, læger ordinerer en kirurgisk operation.

  1. Mikrovaskulær dekompression udføres, hvis årsagen til sygdommen - et blodår irriterende nerve.
  2. Neurostimulering - fjerner smerte ved at stoppe transmissionen af ​​smerteimpulser langs nerverne. Elektroden placeres på nerven og stimuleres af pulser.

Interkostale neuralgi: årsager og tegn

Den interkostale neuralgi bliver den hyppigste årsag til akut smerte i brystbenet. Dens symptomer ligner manifestationer af hjerteanfald og lungebetændelse.

Nøgleårsagerne til sygdommen anses for at være:

  • Sygdomme i thoracal rygsøjlen (krumning, osteochondrose etc.).
  • Brystbeskadigelse.
  • Mislykket rotation af bagagerummet og et langt ophold i en ubehagelig position for rygsøjlen.
  • Hypotermi af ryg og bryst.

Symptomer på intercostal neuralgi, hvilket angiver behovet for at behandle sygdommen:

  • Spontan smertefuldt angreb forårsaget af en ændring i kropsposition, hoste, dyb vejrtrækning.
  • Angreb af "skyde" smerter i et intercostal rum. Helvedesmerter
  • Nogle gange er der følelsesløshed inden for det "syge" hul.
  • Den smertefulde fornemmelse vil intensivere på grund af hoste, indånding, griner, og det varer et par timer og lige dage.
  • Når de ovennævnte symptomer ledsages af blærer med en klar væske og rødme i huden, siger de om de medfølgende helvedesild - årsagen til smerte.

Hvordan behandles intercostal neuralgi?

Intercostal neuralgi-terapi vil afhænge af årsagen til smertenes begyndelse og styrke. Hvis smerten er moderat, kan følgende hjælpe:

  1. Du skal lægge en masse og undgå fysisk anstrengelse.
  2. Bryst ombryder et tørklæde. Under angrebet kan du anvende varme til det berørte område.
  3. Du kan reducere inflammation og reducere smerte ved at bruge NSAIDs. Læger anbefaler også at bruge eksterne agenter op til 4 gange om dagen.
  4. Fysioterapi, akupunktur, brug af vitaminer "B".

Når smerten ikke går væk om tre dage, skifter de til intensiv behandling:

  • En nervøs blokade med lokalbedøvelse lindrer smerter efter en injektion efter et par minutter.
  • Narkotika til epilepsi - reducere eller fjerne smerte.
  • Årsager og symptomer på nervegeneri i nervesystemet

Denne nerve er den største i den menneskelige krop og giver følsomheden af ​​ben og skinker. Nøgleårsagerne til nervesygdom i nervesystemet er:

  1. I tilfælde af rygsygdomme, der ledsages af ødelæggelsen af ​​intervertebral brusk, påvirkes rødderne med udviklingen af ​​neuralgi.
  2. Lumbar trauma og bækken- og hoftefrakturer.
  3. Inflammation og infektion af organer i bækkenområdet.
  4. Tumorer i området af den sciatic nerve.
  5. Hypotermi i skinkerne, nedre ryg og lår.
  6. Øget belastning på underkroppen ved løft af vægt og mislykket rotation af rygsøjlen.

Symptomer på sciatic nerve neuralgi kan være som følger:

  1. Smerten ved "skyde" karakter og brændende fornemmelse langs nerverne. Øget smerte bemærkes i en siddeposition. De kan slappe af, når patienten ligger ned.
  2. En sciatic nerve er oftest påvirket, og derfor påvirkes halvdelen af ​​ryg og ben.
  3. Huden kan dumme og svække musklerne på de berørte ben.

Hvordan behandles sciatic nerve neuralgi?

Terapi for neuralgi af denne type nerve afhænger af en række årsager til udviklingen af ​​problemet. I tilfælde af uudpressede symptomer på ischias er smerten lettet hjemme, nemlig:

  1. Patienten ligger på ryggen og under knæene lægger en stor pude.
  2. Et nonsteroidalt antiinflammatorisk lægemiddel, såsom nimesulid og ibuprofen, tages.
  3. På huden i lænderegionen anvender cremer med antiinflammatorisk virkning op til fire gange om dagen.

Hvis de ovennævnte handlinger ikke hjælper, bør du konsultere en læge, så han foreskriver intensiv behandling. For alvorlige smerter, er følgende medicin ordineret:

  • Retsmidler til epilepsi.
  • Nerveblok - et bedøvelsesmiddel med et kortikosteroid, som indføres i rummet omkring ryglændets rystede rødder.
  • Fysioterapi (massage, UHF-terapi, elektroforese) fremskynder helingsprocessen.
  • Perkutan nervestimulering med elektroder i nervepassagen. En elektrisk impuls undertrykker smertesignalet.

Neuralgiforebyggelse

Alle forstår, at forebyggelse er grundlaget for sundhed. Komplekset af moderne forebyggelse af neuralgi omfatter:

  • Ingen udkast, hypotermi og skade.
  • Rationel fordeling af fysisk aktivitet.
  • Balanceret regelmæssig kost.
  • Anvendelse af vitaminer i gruppe "B".
  • Afvisning af dårlige vaner.
  • Terapi af kroniske og smitsomme sygdomme.

Symptomatiske midler, såsom Menovazin, er ideelle til at fjerne moderate ledsmerter. De fører ikke til en fuldstændig helbredelse af sygdommen, men tillader patienten at glemme de ubehagelige symptomer i et stykke tid. Mange antiinflammatoriske lægemidler har mange kontraindikationer, der begrænser deres anvendelse hos ældre patienter.

Derfor er sådanne patienter forpligtet til samtidig at ordinere en sikker og effektiv medicin, der vil lindre dem fra symptomerne på rygsygdomme og ledd.

Næsten på et apotek uden recept, kan du købe Menovazin, som har en lokalbedøvende effekt.

Lægemidlet er tilgængeligt i form af en opløsning eller salve, der påføres huden direkte over fokuset af smerteimpulser.

Men på trods af stoffets relative sikkerhed er det stadig nødvendigt at omhyggeligt studere sine instruktioner til brug. En sådan foranstaltning er nødvendig for at bestemme indikationerne, fordi ikke alle sygdomme i muskuloskeletalsystemet vil vise sin effektivitet. Ved at kende alle oplysninger om lægemidlet, samt instruktioner til brugen heraf, vil patienten bruge det så korrekt som muligt.

form

I modsætning til andre lokale anæstetika er Menovazine præget af et klart fokus på handling. Dens komponenter trænger næsten ikke ind i blodbanen og når skadeskilden gennem vævsvæsken. Den terapeutiske virkning af ansøgningen skyldes den gensidige virkning af to elementer:

  • De vigtigste aktive ingredienser er lokale anæstetiske opløsninger - procain og benzocain. Deres molekyler binder til de smertefulde nerveender, hvilket stopper dannelsen af ​​en excitationspuls på dem. Løsninger til selvapplikation har lav effektivitet på grund af hudens svage permeabilitet.
  • For sin stigning i sammensætningen af ​​lægemidlet tilsatte irriterende mentol. Det giver mulighed for udvidelse af hudbeholdere i applikationsområdet, som gør det muligt for smertestillende midler at trænge dybere ind. Menthol virker også på nerveenderne, hvilket giver en følelse af afkøling, når de er irriteret. Det skaber en distraherende effekt - nervesystemet skifter delvist fra smerteimpulser.

Løsningen Menovazin optrådte meget tidligere salve på grund af egenskaberne af hovedkomponenterne. De opløses godt i vand, så de formåede at skabe en flydende version af stoffet - en gnidning. Salven blev udviklet meget senere, da der blev introduceret moderne polymere stoffer uden fedtholdig oprindelse. De fik lov til at undgå dannelsen af ​​en film på huden, som er dannet af cremer baseret på vaselin.

opløsning

Denne form for lægemidlet er den allerførste, da Menovazine oprindeligt blev produceret kun i opløsning. Nu er flasker med ham blevet sjældne på grund af vanskeligheder i opbevaring og transport. Sammensætning og virkning af opløsningen var lidt forskellig fra moderne analoger:

  • Da denne formular har en kort holdbarhed, er indholdet af aktive komponenter i det meget højere. Derfor krævede procedurerne meget mindre løsning, som blev doseret ved anvendelse af specielle måttanke.
  • Det kan bruges til fysioterapi - elektroforese eller diadynamisk terapi. Ved hjælp af elektroder og et magnetfelt gennembred værktøjet til en større dybde i forhold til den sædvanlige anvendelse.
  • Løsningen behøvede ikke at blive gnides - det var nok til let at distribuere det på overfladen af ​​huden. Overskuddet absorberes selv efter et par minutter.
  • Også i opløsningen var der yderligere ethylalkohol, hvilket gav hurtig fordampning af dens flydende del. Han skabte en hjælpsirriterende virkning, som sammen med menthol gav en stærk udvidelse af hudbeholdere.
  • Men værktøjet var ikke udstyret med klare instruktioner - hvis det blev brugt forkert, blev bivirkninger ofte observeret. De var forbundet med en krænkelse af anvendelsesteknikken, hvilket førte til udvikling af allergiske reaktioner - udslæt, kløe, hævelse på huden.

Derfor måtte overvældet brug af opløsningen over tid - det blev erstattet af moderne lægemidler, der gjorde Menovazins behandling mere sikker.

Med fremkomsten af ​​moderne polymerbaser til cremer var det muligt at oprette en langlagret form af Menovazin - en vandbaseret salve. Det var tilladt at eliminere alle de negative kvaliteter af løsningen, bevare og multiplicere dens positive virkninger:

  • Salven er i et forseglet rør, der udelukker kontakt med aktive elementer med luft og sollys. Dette forhindrer deres oxidation og ødelæggelse, hvilket gør det muligt at opbevare lægemidlet i lang tid.
  • Lægemidlet er fremstillet på fabrikken, hvilket giver en stabil dosis i hvert rør af aktive stoffer. Takket være denne nøjagtighed er det muligt at undgå bivirkningerne forbundet med overdosering af lægemidlet.
  • Polymerbasen har en "smart" handling, da det kun tillader en vis mængde smertestillende midler, der absorberes gennem huden.
  • Salve forbliver i lang tid på huden, hvilket giver en kontinuerlig strøm af aktive ingredienser gennem den. Derfor kan antallet af procedurer for dets anvendelse reduceres til 1 eller 2 i løbet af dagen.
  • Behovet for doseringsmidler forsvandt også - hvis patienten får et overskud af medicin, vil det ikke have tid til hurtigt at absorbere.

Sammenlignet med opløsningen var salven meget mere bekvem - for dens anvendelse kræver ikke særlige forhold eller anordninger.

vidnesbyrd

Menovazin anbefales at bruges til at fjerne ubehagelige symptomer, der opstår i sygdomme i muskuloskeletale systemet. Oftest ordineres oftest for følgende patologi:

  • Symptomer i osteochondrose eller intervertebral brok er normalt manifesteret af udviklingen af ​​smerte i forskellige dele af ryggen. De har en refleks (reflekteret) karakter, så de er let elimineret ved hjælp af lokale irritanter.
  • Enhver neuralgi - intercostal, lumbal, sciatic - elimineres med Menovazin salve.
  • Værktøjet har kun bevist sin effektivitet kun i de tidlige stadier af deformerende artrose - med en lang sygdomskurs kan symptomer ikke elimineres.
  • Eventuelle mindre skader på blødt væv - blå mærker, strækninger, hvis manifestationer kan reduceres ved hjælp af salve.
  • Under opsvingstiden efter en brud eller forskydning for at eliminere bevægelsesstivhed og ømhed under belastning.
  • Når smerter i muskler eller ledbånd efter tidligere fysisk anstrengelse, for at fremskynde deres helbredelse.
  • Til applikation til området med ar efter forbrændinger - det hjælper med at reducere kløen, der udvikler sig under deres strækning.

Den eneste betingelse - smertsyndromet bør have ringe styrke, ellers vil lægemidlets virkning være ubetydelig.

En stor rolle er afspillet af procedurens regelmæssighed, da smerten efter ansøgning er elimineret i kort tid.

ansøgning

Brugsanvisningen skal altid undersøges af patienten - den indeholder alle anbefalinger om brugen af ​​lægemidlet. Menovazin har kun én kontraindikation - forekomsten af ​​et åbent sår i applikationsområdet. Hvis du udfører proceduren i strid med denne regel, vil der være en stærk irritation af sårkanterne. Derfor vil patienten i stedet for den analgetiske virkning modtage den modsatte virkning - smerte og hævelse omkring huddefekten.

Ifølge instruktionerne, opløsningen og salven er der kun en bivirkning - allergiske reaktioner.

Deres udvikling er normalt forbundet med virkningen af ​​lokale anæstetika, som stadig går ind i blodbanen. Derfor bør patienter med allergi over for Novocain også afstå fra behandling med Menovazine. Og for at skabe et endelige indtryk af forberedelsen er det nødvendigt at overveje separate muligheder for dets anvendelse.

Rygsmerter

Til behandling af ledd anvendes vores læsere med succes Artrade. Ser vi på dette værktøjs popularitet, har vi besluttet at tilbyde det til din opmærksomhed.
Læs mere her...

Med udviklingen af ​​ubehagelige symptomer, der ledsager spinal osteochondrose, giver Menovazin dig mulighed for at slippe af med dem i flere procedurer. Bagvævets bløde væv er af tilstrækkelig tykkelse, hvilket gør det svært for lægemidlet hurtigt at trænge ind i midten af ​​smerte:

  • Det er meget svært at gennemføre proceduren selv, derfor bør familie eller venner være involveret i gennemførelsen. Nogle dele af ryggen er meget vanskelige at nå med en palme, som ikke vil tillade fordelingen godt over huden.
  • Når du anvender værktøjet, skal du fange ikke kun det smertefulde område, men også hele den omgivende afdeling på bagsiden. Takket være denne metode vil lægemidlet trænge ind i blødt væv over et stort område, hvilket vil fremskynde dets indtræden i læsionen.
  • Det er kun nødvendigt at udføre proceduren, mens den ligger på maven for at sikre fuldstændig afslapning af muskler og ledbånd omkring ryggen.
  • Efter alle manipulationer skal du dække din ryg med et rent håndklæde eller et ark for at skabe en lille opvarmningseffekt. Det er også nødvendigt at ligge lidt - i løbet af denne tid vil lægemidlet have tid til at være godt fordelt.

Procedurer, der bruger opløsningen, udføres bedst i form af elektroforese - så værktøjet bliver leveret hurtigere og sikkert til kilde til smerte.

Fælles sygdomme

Læsioner af leddene i ekstremiteterne lette proceduren - med lokalisering af skade eller patologi kan patienten selv lede dem. Men for dette skal du følge små anbefalinger:

  • For at fordele stoffet, når det anvendes, bør ikke kun det område af smerte og hele overfladen af ​​huden omkring leddet.
  • Mere end tre procedurer i løbet af dagen anbefales ikke - kroppen taber følsomhed over for smertestillende midler.
  • Anvendelse af salve skal kombineres med små bevægelser i fællesvarmen. Det vil give bedre blodcirkulation, hvilket vil fremskynde starten af ​​smertestillende virkning.
  • Efter hver applikation skal tætningsområdet lukkes med et blødt band eller elastisk bandage for at skabe opvarmningseffekt.

Ifølge instruktionerne er der en grænse for varigheden af ​​brugen af ​​produktet - det anbefales ikke at bruge det i mere end 3 uger. I løbet af denne periode dannes en specifik reaktion på stoffets bestanddele i kroppen, hvilket fører til udvikling af bivirkninger. Også i løbet af denne tid er der et fald i følsomheden af ​​nerveenderne til Novocain.

Intercostal Neuralgia Behandlingsmetoder - Hvilket er bedre?

Intercostal neuralgi er et symptom på komprimering af rygmarven. Opstår mod baggrunden af ​​andre sygdomme i rygsøjlen. Dette kan være osteochondrose, krumning af rygsøjlen, forskydning af hvirvlerne på grund af skader, osteoporose og andre årsager.

Sygdommen er kendetegnet ved adskillige tegn, der ser ud langs den strangulerede nerve:

  • smerte;
  • muskelspænding;
  • krænkelse af følsomhed
  • vegetative reaktioner.

Behandling af intercostal neuralgi er rettet mod at eliminere akutte symptomer og behandling af den underliggende sygdom. Narkotika, fysioterapi, massage, refleksbehandling og traditionelle medicinmetoder anvendes. Ved behandlingen af ​​sygdommen er patientens adfærd vigtig. De første par dage er det bedre at ligge ned. Under madrassen er det nødvendigt at sætte ikke hængende skjold. Prøv ikke at gøre smertelindrende bevægelser.

Narkotikabehandling

I den akutte periode med interkostal neuralgi er lægemiddelbehandling ordineret til:
1. smertelindring Ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler er effektive - Ibuprofen, Diclofenac, Ketoprofen, Naproxan, Celebrex, Nice. Imidlertid er de kontraindiceret i sygdomme i mave-tarmkanalen. Hvordan behandles intercostal neuralgi i sådanne tilfælde? Ikke irriterer maveslimhinden i denne gruppe Movalis og paracetamolbaserede smertestillende midler (Sedalgin, Panadol, Tylenon...), analgin (Pentalgin, Baralgetas). De bør tages regelmæssigt uden at vente på øget smerte.

Udtalte smertsyndrom er årsagen til udnævnelse af paravertebral blokade med lidokain, novokain, diclofenac eller hydrocortisonopløsninger. Hvis behandling med piller ikke giver den ønskede virkning, er smertestillende medicin ordineret i injektioner eller rektal suppositorier. Nå fjerner smerten ved lokal anvendelse af peberplastret, som varer i flere dage.

2. Eliminering af muskelspasmer opnås ved udnævnelse af muskelafslappende midler. Deres brug forbedrer tilstanden hurtigt. Tizanidin, Mydocalm, Clonazepam er kun ordineret af en læge.

3. Nummen og nedsat følsomhed forsvinder eller bliver ubetydelig efter vitaminterapi. B-vitaminer har smertestillende, antispasmodisk virkning og er i stand til at genoprette beskadigede nervefibre.

Anvendelsen af ​​salve til interkostal neuralgi har forskellige mål. For eksempel indeholder Fastum gel, Voltaren, Ketonal, Finalgon, Traumel C analgetika. De lindre smerter, muskelspasmer og betændelse. Kapsikam, Fenalgon, Apizatron, Viproksal i deres sammensætning betyder, at de irriterer huden. Deres anvendelse vil forbedre regenerering, blodcirkulation og vævs ernæring. Salve påføres til det smertefulde område og let gnides. Anvend flere gange om dagen.

Interkostale neuralgier behandles også med salver indeholdende chondroprotektorer (Hondroksid), som genopretter brusk og spinal mobilitet. Hjælpestoffer, der udgør salven, har anæstetisk, antiinflammatorisk effekt og reducerer blodviskositeten. Et to-måneders behandlingsforløb.

Ingen medicinbehandling

I interkostal neuralgi er medicin ikke den eneste behandlingsmetode. I den komplekse behandling anses fysioterapi og massage for at være obligatorisk. Akupunktur, akupressur, osteopati og manuel terapi kan blive uafhængige metoder.

Klassisk, punkt, dåse eller vakuummassage med intercostal neuralgi udføres af specialister, men nogle af dets elementer kan bruges til selvmassage. Fjernelse af smerte, psykisk og muskelspænding, forbedring af vævs ernæring, stimulering af immunsystemet giver anledning til at overveje massage et væsentligt element i den komplekse behandling af sygdommen.

Apparater fysioterapi. Den mest effektive er diadynamiske strømme, laserterapi, ultraviolet stråling og fonophorese med anæstetika.

Vi må ikke glemme, at behandlingen af ​​intercostal neuralgi med folkemidlernes retsmidler anvendes parallelt med traditionel medicin.

Urtemedicin kan reducere smerte og blodviskositet, lindre muskelspasmer, stimulere forsigtigt immunforsvar. Urter bruges til lokal og intern brug.

  • Blæser af kamille, mynte, pilbark, lilla knopper og elderbærblomster anvendes mundtligt i en måned.
  • Badekar med hestekastanje, salvie, eg eller firbark slapper af ved at kramme musklerne og fjerne smerter.
  • Hurtigt og effektivt reducere smerten ved opvarmning komprimerer med radise saft, peberrod, med dampet malurt, hørfrø, hakket geranium blade.

Aromaer af bitter peber, kamille, rosmarin, te træ, citrus og geranium forøge effekten af ​​massage.

Propolis og mumiyo - folkemyndigheder, der anvendes i traditionel medicin. Disse er bioaktive stimulanser af naturlig oprindelse. Indstøbt og eksternt forbedrer de regenerering af beskadigede væv, har antiinflammatoriske og antitoksiske virkninger.

At helbrede intercostal neuralgi betyder at helbrede en sygdom, som den viste sig. Ellers garanteres hyppige tilbagevenden. Hvis årsagen er osteochondrose, er behandlingen rettet mod at skabe et stærkt muskelsystem og forhindre progression af diskdegeneration. Manuel terapi, osteopati, massage, træningsterapi og fysioterapi hjælper med at genoprette ryggens korrekte anatomiske position.

Interkostale neuralgi kræver lang og vedvarende behandling. Brugte metoder til traditionel medicin og folkemedicin. Det er ikke nok at fjerne de akutte symptomer, det er nødvendigt at helbrede den underliggende sygdom, hvilket fremkalder sammenpressningen af ​​de intercostale nerver.